Rize'deki yangın neden çıktı?

Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, ilçenin Işıklı köyü Afyon Tepe mevkisinde yaklaşık 70 hektarlık alanın yandığı bölgede soğutma çalışmalarının halen devam ettiğini söyledi.Memiş, dün öğle saatlerinde başlayan ve Sabah saatlerinde kontrol altına alınan yangı

Rize'deki yangın neden çıktı?

Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, ilçenin Işıklı köyü Afyon Tepe mevkisinde yaklaşık 70 hektarlık alanın yandığı bölgede soğutma çalışmalarının halen devam ettiğini söyledi.

Memiş, dün öğle saatlerinde başlayan ve Sabah saatlerinde kontrol altına alınan yangında can ve mal kaybı yaşanmadığını belirtti.

"Yaklaşık 70 hektarlık alanın yandığı bölgede soğutma çalışmaları halen devam ediyor" diyen Memiş, tedbir amaçlı olarak Ardeşen Belediyesi'ne ait itfaiye araçlarının bölgede bekletildiğini ifade etti.

Yangının çıkış nedeninin henüz tespit edilemediğini vurgulayan Memiş, şunları kaydetti:

"Yangının, net olarak ne kadar alana zarar verdiğinin tespiti için çalışmalar devam ediyor. AKUT, AFAD, Rize Arama ve Kurtarma Ekibi ve gönüllülerimizin özverili çalışması ile yangını sabah itibari ile durdurduk. Yangını söndürmek için Rize, Ardeşen, Çayeli, Pazar ve Fındıklı belediyesine bağlı itfaiye ekiplerinin yanı sıra Artvin, Giresun ve Trabzon'dan da ekipler geldi. Yangının söndürülmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra bu tür olayları yaşamayız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel