Rize'deki vahşete tutuklama!

Rize’nin Çayeli İlçesi’nde 8 aylık hamile ablasını öldürdüğü iddia edilen genç çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.Rize’nin Çayeli İlçesi Gemiciler Köyü’nde geçtiğimiz gün meydana gelen olayda 8 aylık hamile olan ve eşinden boşanmak istediği iddia

Rize'deki vahşete tutuklama!

Rize’nin Çayeli İlçesi’nde 8 aylık hamile ablasını öldürdüğü iddia edilen genç çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Rize’nin Çayeli İlçesi Gemiciler Köyü’nde geçtiğimiz gün meydana gelen olayda 8 aylık hamile olan ve eşinden boşanmak istediği iddia edilen ablası Nesrin Suiçmez’i (24) tabanca ile 5 el ateş ederek ölümüne neden olan kardeşi Uğur Sarıoğlu (22) jandarma tarafından tamamlanan sorgulamasının ardından bugün Çayeli Adliyesi’ne getirildi. Savcı tarafından ifadesi alınan Uğur Sarıoğlu çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi’ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel