Rize'deki operasyonda 4 kişi tutuklandı

 Rize'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 kişiden 4'ü tutuklandı. Rize Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, il merk

Rize'deki operasyonda 4 kişi tutuklandı

 

Rize'de uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 12 kişiden 4'ü tutuklandı.
 
Rize Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığına yönelik ihbar üzerine, yaklaşık 4 aylık çalışmanın ardından altı farklı yere eş zamanlı operasyon düzenledi.
 
Operasyonda S.M, F.M, S.S. ve S.M'nin üzerinde, evlerinde ve araçlarında 360 gram esrar, 2.6 gram bonzai, uyuşturucu nitelikli 35 hap ile esrar içmek amaçlı oluşturulan "kova" diye tabir edilen düzenek ele geçirildi.
 
Olaya ilgili S.M, F.M, S.S. ve S.M'nin de aralarında bulunduğu 12 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 8'i emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen S.M, F.M, S.S. ve S.M, "uyuşturucu ve uyarıcı madde imal etmek ve ticaretini yapmak, kullanmak, bulundurmak, kullanılmasını kolaylaştırmak" iddiasıyla tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel