Rize'deki gaspa tutuklama

RİZE’de bir banka şubesinin ATM’sinden para çeken A.Ç.'yi tabancayla tehdit ederek, elindeki parayı almak isteyen 20 yaşındaki B.F.    mahkemece tutuklandı. Olay Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir banka şubesinin ATM'sinde önceki gün meydana geldi. ATM'den

Rize'deki gaspa tutuklama
RİZE’de bir banka şubesinin ATM’sinden para çeken A.Ç.'yi tabancayla tehdit ederek, elindeki parayı almak isteyen 20 yaşındaki B.F.    mahkemece tutuklandı.
 
Olay Cumhuriyet Caddesi üzerindeki bir banka şubesinin ATM'sinde önceki gün meydana geldi. ATM'den para çeken A.Ç.’ nin yanına gelen bir kişi tabanca ile tehdit ederek  çektiği parayı kendisine vermesini istedi. Ancak A.Ç. hızla koşarak bindiği otomobili ile olay yerinden uzaklaştı, ardından da şikayette bulundu. 
 
Harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarından şüphelinin B.F. olduğunu belirledi. Bu kişinin evine baskın düzenleyen polis bir kuru sıkı tabanca ile iki ayrı hırsızlık olayında çalınan bazı eşyalar ele geçirdi. Gözaltına alına ve mahkemeye sevk edilen B.F. tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler