Rize'de yeni Vali göreve başladı

  Valilik önünde düzenlenen karşılama törenine, vali yardımcıları, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, siyasi parti liderleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve valili

Rize'de yeni Vali göreve başladı

 

 

Valilik önünde düzenlenen karşılama törenine, vali yardımcıları, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Garnizon Komutanı Albay İsmet Cansaran, siyasi parti liderleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve valilik personeli katıldı. Kendisini karşılamaya gelen herkesle tek tek tokalaşan Vali Çakır, Rize'nin yaklaşık 2 ay valisiz kaldığını hatırlattı.

 

Rize'de görevi süresince her kesimle ortak hareket edeceklerine dikkat çeken Çakır, "Öncelikle, bu değişikliğin başta Rizelilere ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Çorum'da görevim süresince güzel işlere imza atmıştık. Aynı güzellikleri Rize'de de yapma gayretinde olacağız. Rize'nin iki aydır valisiz olduğu yönündeki haberleri basından takip ediyordum. Gelmek bu güne kısmetmiş. Son derece modern bir görüntüde olan ilimize daha birçok güzel hizmet kazandırmak isteriz. Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan geride güzel hizmetler bırakmak ve insanların bu hizmetlere bakarak sizi hatırlamalarıdır. Bu bilinçle hareket edeceğiz." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel