Rize'de yaş çay alımalrı başladı!

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, bugün başlayan 2014 yılı yaş kampanyası öncesi çay fabrikası müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.Sütlüoğlu, ÇAYKUR Genel Müdürlüğü binasında gerçekleşen toplantıda, sezonu erken açtıkları ve üreticilerden taze ürün al

Rize'de yaş çay alımalrı başladı!

ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, bugün başlayan 2014 yılı yaş kampanyası öncesi çay fabrikası müdürleriyle toplantı gerçekleştirdi.

Sütlüoğlu, ÇAYKUR Genel Müdürlüğü binasında gerçekleşen toplantıda, sezonu erken açtıkları ve üreticilerden taze ürün almaları için fabrika müdürlerine büyük iş düştüğünü söyledi.

Çayı taze olarak almak ve en üsttün kaliteli çaylardan son derece kaliteli ürünler elde etmek istediklerini ifade eden Sütlüoğlu, "Gerek yeşil çay gerekse siyah çay üretmek istiyoruz" dedi.

Sütlüoğlu, dünyaya açılmaya çalışan bir marka olduklarını da kaydederek, "Kalitesiz malı satabilen bir pazarlamacı olmaz. Bir kere malı iyi pazarlayabilmeniz için mutlaka malınızın kaliteli olması lazım. Bu da üretimden geçiyor. Bu da ham maddenin iyi olmasından geçiyor. Yani dünyaya açılma gibi bir iddiamız var. Farklı fuarlara katılıyoruz. Bir ülkeden bir ülkeye koşuyoruz ama her şey çayın ve hammaddenin kalitesine bağlıdır" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler