Rize'de yağışın ardından hortum oluştu

 Rize'de, geceden itibaren etkili olan ve sabah saatlerinde etkisini kaybeden yağmurun ardından Karadeniz üzerinde oluşan hortum, korkulu anlar yaşattı. Fener Mahallesi sahilinde, Karadeniz üzerinde sabah saatlerinde görülen hortumu cep telefonuyla görünt

Rize'de yağışın ardından hortum oluştu

 

Rize'de, geceden itibaren etkili olan ve sabah saatlerinde etkisini kaybeden yağmurun ardından Karadeniz üzerinde oluşan hortum, korkulu anlar yaşattı.
 
Fener Mahallesi sahilinde, Karadeniz üzerinde sabah saatlerinde görülen hortumu cep telefonuyla görüntüleyen Başaran Kadir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilk kez böyle bir olaya tanık olduğunu belirterek, "Hortum önce küçüktü, cep telefonum ile görüntüyü kaydetmeye başladım. Gittikçe büyüyerek sahile doğru yaklaştı. Deniz suyunu yukarı doğru kaldırıyor, ortada girdap oluşturuyordu. Korktuğum için sahile yaklaşamadım. Benim gibi hortumu gören birçok kişi de endişelendi. Ancak hortum sahile ulaşmadan etkisini yitirdi" dedi.
 
Öte yandan, yağışın etkili olduğu Çayeli ilçesinde, 9 Mart İlköğretim Okulunun bahçesini su bastı. Su birikintileri nedeniyle öğrenciler ve çalışanlar okula giremeyince derslerde aksama meydana geldi. Bunun üzerine okulda eğitime bugün ara verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel