Rize'de yağış uyarısı!

Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, bugün kuzey ve iç bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği bildirildi. Yağışların akşam saatlerinde etkisini yitirmesi bekleniyor.Açıklamada, Gir

Rize'de yağış uyarısı!

Rize Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, bugün kuzey ve iç bölgelerde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği bildirildi. Yağışların akşam saatlerinde etkisini yitirmesi bekleniyor.

Açıklamada, Giresun çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı vatandaşlar uyarıldı. Oluşabilecek yerel dolu yağışı, kısa süreli kuvvetli rüzgar, yıldırım, lokal su baskını gibi olaylara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel