Rize'de vurulan anne de öldü

Rize merkeze bağlı Gündoğdu beldesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada, tabancayla vurularak yaralanan 3 kişiden biri daha öldü.Beldeye bağlı Veliköy'de, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan amcası Nazım K. tarafından tabancayla vurularak y

Rize'de vurulan anne de öldü

Rize merkeze bağlı Gündoğdu beldesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada, tabancayla vurularak yaralanan 3 kişiden biri daha öldü.

Beldeye bağlı Veliköy'de, aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan amcası Nazım K. tarafından tabancayla vurularak yaralanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Akay K'nın (26) ardından yine aynı hastanede tedavi gören annesi Süheyla K. da yaşamını yitirdi.

Yaralılardan Mustafa (58) ve Uğur K'nin (25) tedavilerine, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde devam ediliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler