Rize'de vatandaşa ilginç ceza

Rize’nin Ardeşen ilçesinde köprü üzerindeki yaya kaldırımında bekleyen vatandaşa trafik polisi ceza kesti. 62 liralık cezayı gören vatandaş ise şaşkınlık yaşıyor. Rize’nin Ardeşen ilçesinde Dolana Köprüsü üzerindeki yaya kaldırımında bekleyen bir vatandaş

Rize'de vatandaşa ilginç ceza

Rize’nin Ardeşen ilçesinde köprü üzerindeki yaya kaldırımında bekleyen vatandaşa trafik polisi ceza kesti. 62 liralık cezayı gören vatandaş ise şaşkınlık yaşıyor.
 

Rize’nin Ardeşen ilçesinde Dolana Köprüsü üzerindeki yaya kaldırımında bekleyen bir vatandaşa “neden kaldırımda duruyorsun ?” cezası kesildi. Ardeşen İlçesi, Atatürk Caddesi, Dolana Köprüsü üzerindeki yaya kaldırımında meydana geldi.
 

Mehmet Terzi isimli bir vatandaş, arkadaşıyla birlikte sabah gezisine çıktığı Ardeşen ilçesindeki köprü üzerinde kısa süreli durakladı. Bu sırada yanlarına gelen polis memurları tarafından yaya geçidini işgal ettikleri gerekçesi ile uyarıldılar. Mehmet Terzi şaşkın bir şekilde “Burası yaya geçidi dursam ne olur?, yaya kaldırımında park edilmiş, trafiği tıkatan araçlara bir şey demiyorsunuz da bize neden yasak koyuyorsunuz ?” diye sorunca olan oldu. Polis memuru “İşimi bana sen mi öğreteceksin ?” şeklince vatandaşa çıkışınca, aralarında sözlü sürtüşme yaşandı ve vatandaş gözaltına alınarak Ardeşen İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü. Burada yapılan işlemleri ardından kendisine kabahatler kanunu uyarınca 62 TL para cezası uygulandı.
Terzi, ceza ile ilgili yasal yollara başvuracağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel