Rize'de Vatandaş - Polis arbedesi

 Atatürk Caddesi'ndeki bir iş yerinde gümrük kaçağı sigara satıldığı ihbarını alan Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iş yerine giderek, gümrük kaçağı sigaralara el koymak istedi.İş yeri sahiplerinin s

Rize'de Vatandaş - Polis arbedesi

 

Atatürk Caddesi'ndeki bir iş yerinde gümrük kaçağı sigara satıldığı ihbarını alan Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, iş yerine giderek, gümrük kaçağı sigaralara el koymak istedi.

İş yeri sahiplerinin sigaraları vermemeleri üzerine polisle söz konusu kişiler arasında kavga çıktı. Kavgaya bu kişilerin akrabalarının da dahil olmasıyla tartışma büyüyünce polis ekipleri iş yerine takviye ekip çağırdı.

Sopaların da kullanıldığı kavgada, polis ekipleri kalabalığa biber gazı sıkarak müdahale etti. Kavga, takviye ekiplerin de müdahalesiyle sona erdi.

Kavga sırasında 4'ü polis 7 kişi hafif yaralandı. Rize Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Kavgaya karıştığı belirlenen 6 kişi gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler