Rize'de tüfekle arkadaşını vurdu!

Olay bugün öğle saatlerinde Rize’nin Ardeşen ilçesi Manganez köyü kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K (37) arkadaşları ile birlikte ava çıktı. Av sırasında A.K., M.K. isimli kişinin tüfeğinden kaza ile ateş alması sonucu vücuduna isabet e

Rize'de tüfekle arkadaşını vurdu!

Olay bugün öğle saatlerinde Rize’nin Ardeşen ilçesi Manganez köyü kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, A.K (37) arkadaşları ile birlikte ava çıktı. Av sırasında A.K., M.K. isimli kişinin tüfeğinden kaza ile ateş alması sonucu vücuduna isabet eden saçmalar ile ağır yaralandı. Ardeşen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan A.K burada yapılan ilk müdahalenin ardından Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. M.K ise jandarma tarafından ifadesi alınmak üzere Ardeşen İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel