Rize'de Toptan Onuruna Yemek

TBMM Başkanı Toptan'ın doğum yeri olan merkeze bağlı Dörtyol köyündeki Camidağı Çay Fabrikası'nda düzenlenen yemeğe, Rize Valisi Kasım Esen, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Tuncay Mataracı, Topta

Rize'de Toptan Onuruna Yemek

TBMM Başkanı Toptan'ın doğum yeri olan merkeze bağlı Dörtyol köyündeki Camidağı Çay Fabrikası'nda düzenlenen yemeğe, Rize Valisi Kasım Esen, Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Çaykur Genel Müdürü Ekrem Yüce, Eski Gümrük ve Tekel Bakanı Tuncay Mataracı, Toptan'ın akrabaları ile vatandaşlar katıldı.

Toptan'ın, yoğun işlerini gerekçe göstererek katılamadığı yemekte bir konuşma yapan Topaloğlu Vakfı Başkanı Dursun Ali Toptan, sevinçlerin paylaşıldıkça büyüdüğünü belirterek, ''Biz de bugün Köksal Toptan'ın TBMM Başkanlığı sevincini paylaşmak için buradayız'' dedi.
Köksal Toptan'ın, bugüne kadar yapmış olduğu görevleri layıkıyla yerine getirdiğini ifade eden Toptan, ''Bu görevi de layıkıyla yerine getireceğine inancımız tamdır. Bizler, bundan sonra yaptığımız hareketlerle ona ya puan kazandıracağız ya da puan kaybettireceğiz. Bunun için attığımız adımlara dikkat etmeliyiz'' diye konuştu.

Vatandaşların, Köksal Toptan'a atfen ''seninle her zaman gurur duyduk'' yazılı bir pankart astıkları yemeği, Toptan'ın amcasının oğlu Mehmet Topaloğlu organize etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel