Rize'de tereyağından Anıtkabir!

Rize'de bir markette çalışan usta, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 71. yılı nedeniyle, 75 kilo tereyağından Anıtkabir maketi yaptı. Anlamlı günlerde tereyağından değişik maketler yapan Recep Yazar adlı market çalışanı, bugünün anısına Anıtkabir maketi ya

Rize'de tereyağından Anıtkabir!
Rize'de bir markette çalışan usta, Atatürk'ün ebediyete intikalinin 71. yılı nedeniyle, 75 kilo tereyağından Anıtkabir maketi yaptı.

Anlamlı günlerde tereyağından değişik maketler yapan Recep Yazar adlı market çalışanı, bugünün anısına Anıtkabir maketi yaptı.

75 kilogram tereyağı kullanarak 6 saatlte maketi yapan 32 yaşındaki Recep Yazar, Anıtkabir maketinin önüne Atatürk'ün ''Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır'' sözünü yazarak Türk bayrağını da yarıya inmiş olarak gösterdi.

Rize'de bir Market'te eserini sergileyen Yazıcı, bu maket ile Karadeniz insanının vatan ve millet sevgisi ile Atatürk'e bağlılığını göstermek istediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel