Rize'de teknolojinin doğa ile buluşması

Rize'de sahil parkındaki bir Kavak ağacında bulunan uydu alıcı anteni dikkat çekiyor. Parkın düzenini bozmamak adına anten için özel bir yöntem sergilendi.Aynı zamanda da anteni insanların yürüyüş seviyesinin üzerinde monte etmek gerekince ortaya ilginç b

Rize'de teknolojinin doğa ile buluşması

Rize'de sahil parkındaki bir Kavak ağacında bulunan uydu alıcı anteni dikkat çekiyor. Parkın düzenini bozmamak adına anten için özel bir yöntem sergilendi.

Aynı zamanda da anteni insanların yürüyüş seviyesinin üzerinde monte etmek gerekince ortaya ilginç bir çözüm yolu çıktı. Çatılarda görmeye alışkın olduğumuz uydu alıcı anteni bu kez parktaki Kavak ağacının dalları arasına monte edildi. Teknolojinin doğa ile uyumu sloganını akıllara getiren manzara da rüzgarlı havalarda antenin ne kadar verimli çalıştığı ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler