Rize'de soydu Trabzon'da alındı

Rize'de, geçen hafta Anbarlık köyünde meydana gelen olayda, 53 DA 523 plaka otomobil kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından çalınmıştı.Aynı saatlerde ise Rize Merkez Yeniköy Mahallesi Melek Caddesi'nde bir işyerinde kasa hırsızlığı gerçekleşti. Görgü ş

Rize'de soydu Trabzon'da alındı

Rize'de, geçen hafta Anbarlık köyünde meydana gelen olayda, 53 DA 523 plaka otomobil kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından çalınmıştı.

Aynı saatlerde ise Rize Merkez Yeniköy Mahallesi Melek Caddesi'nde bir işyerinde kasa hırsızlığı gerçekleşti. Görgü şahitleri, kasanın hırsızlar tarafından 53 DA 523 plakalı otomobile yüklenerek çalındığı bilgisini verdi. 

Aynı gün, Tophane Mahallesinde 53 AU 960 plakalı başka bir otomobil çalınarak Çaykent beldesinde terk edildi. Aracın terk edildiği yerde park halindeki 53 DR 213 plakalı başka bir otomobil de çalındı.

Konuyla ilgili Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde olayların zanlıları oldukları tespit edilen A.O.C (41) ve A.Y (35) isimli şahıslar Trabzon'da yakalanarak çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel