Rize'de sosyal hizmet ofisi açıldı

Rize Piriçelebi Mahallesi Doktorlar Sitesi'ndeki ofisin açılışına, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, belediye başkan yardımcıları, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Harun Mertoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt, sivil toplum kuruluşl

Rize'de sosyal hizmet ofisi açıldı

Rize Piriçelebi Mahallesi Doktorlar Sitesi'ndeki ofisin açılışına, Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, belediye başkan yardımcıları, AK Parti Rize İl Başkan Yardımcısı Harun Mertoğlu, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Murat Sadettin Türüt, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Burada bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kasap, AK Partinin üçüncü dönem belediyecilik anlayışında sosyal hizmetlerin arttırılmasına yönelik çalışmaların ağırlıkta olduğunu söyledi.

AK Parti'nin yeni belediyecilik anlayışında fiziki altyapı çalışmalarının yanında sosyal ve kültürel faaliyetlerin ön plana çıkacağı bir süreç yaşanılması istendiğini ifade eden Kasap, "Bu doğrultuda belediye olarak fiziksel altyapı çalışmalarımızı sürdürerek bir taraftan da sosyal belediyecilik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bütün ürünlerin kayıt altında olduğu bir ofis oluşturduk. Gelen ve verilen bütün bağışlar ofisimizde kayıt altında olacaktır. Bağışta bulunmak isteyen ve yardıma ihtiyacı olan kişilerin buluşacağı bir yer oluşturduk" diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel