Rize'de Soma kermesi!

Rize'nin Pazar ilçesinde, Manisa’nın Soma ilçesi’ndeki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerinin yakınlarına destek olmak amacıyla kermes düzenledi.AK Parti Pazar İlçe Kadın Kolları tarafından Pazar Meydan Parkı’nda düzenlenen kermese, Pazar Kaymakam

Rize'de Soma kermesi!

Rize'nin Pazar ilçesinde, Manisa’nın Soma ilçesi’ndeki maden faciasında hayatını kaybeden işçilerinin yakınlarına destek olmak amacıyla kermes düzenledi.

AK Parti Pazar İlçe Kadın Kolları tarafından Pazar Meydan Parkı’nda düzenlenen kermese, Pazar Kaymakamı Selçuk Aslan, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, AK Parti İlçe Başkanı Sabri Aydoğdu ve partinin Pazar İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Bal ile vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Basa, kermesin açılışında, AK Parti Kadın Kolları ve yönetimi ne, Soma için düzenledikleri bu yardım kampanyası için teşekkür ederek, bütün Pazarlı hemşehrilerini destek için kermese beklediklerini söyledi.

Gönül Bal da kermes ile Soma'da hayatını kaybeden maden işçilerinin ailelerine bir nebzede olsa yardımda bulunmak istediklerini ifade ederek, Soma’da yaşanan acıların bir daha tekrarlanmamasını ümit ettiklerini kaydetti.

2 gün sürecek kermesten elde edilen gelir ve eşya, Soma'da hayatını kaybeden ailelere verilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel