Rize'de silahlı kavga 1 ölü 4 yaralı

Rize'nin Ardeşen İlçesi’nde yaşanan cinnet olayında C.K. kaymakamlık binası önünde rastgele ateş etmeye başladı. Olay sonucu çevrede bulunan Ebubekir Aytemiz hayatını kaybederken, Burak A. ile olay yerinden geçen Erol A. ve Fatma U. ile birlikte ismi beli

Rize'de silahlı kavga 1 ölü 4 yaralı
Rize'nin Ardeşen İlçesi’nde yaşanan cinnet olayında C.K. kaymakamlık binası önünde rastgele ateş etmeye başladı. Olay sonucu çevrede bulunan Ebubekir Aytemiz hayatını kaybederken, Burak A. ile olay yerinden geçen Erol A. ve Fatma U. ile birlikte ismi belirlenemeyen bir kişi yaralandı. Zanlı C.K. tutuklandı. 
 
Rize'nin Ardeşen ilçesinde cinnet geçiren bir kişi Kaymakamlık binasının önünde rast gele ateş etmeye başladı. Olay sonucu çevrede bulunan 1 kişi hayatını kaybetti, 4 de kişi yaralandı.
 
KAYMAKAMLIK BİNASININ ÖNÜNDE ATEŞ ETMEYE BAŞLADI
 
Edinilen bilgiye göre, olay, geçtiğimiz gece Rize'nin Ardeşen ilçesinde Kaymakamlık binasının karşısında meydana geldi. Olayda C.K adlı kişi silahını çekerek çevreye ateş açmaya başladı.
 
1 KİŞİ ÖLDÜ 4 KİŞİ YARALANDI
 
Civarda bulunan beş kişi C.K'nın silahından çıkan kurşunlarla yaralandı. Kaçkar Devlet Hastanesi ve RTEÜ Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ebubekir Aytemiz hayatını kaybetti. Diğer dört yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. C.K polis tarafından gözaltına alındı. Zanlının cinnet geçirerek olayı gerçekleştirdiği iddia edildi. Zanlı C.K. daha sonra gönderildiği Pazar Adliyesi'nde çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel