Rize'de silah kaçakçılığı yapan memur...

Rize’de Jandarma tarafından yapılan operasyonda silah kaçakçılığı yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alınan biri kamu görevlisi iki kişi çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.Edinilen bilgiye göre, Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri silah kaçak

Rize'de silah kaçakçılığı yapan memur...

Rize’de Jandarma tarafından yapılan operasyonda silah kaçakçılığı yaptıkları gerekçesi ile gözaltına alınan biri kamu görevlisi iki kişi çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri silah kaçakçılarına yönelik Rize Merkez , Ardeşen ve İkizdere İlçelerinde düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 7 adet el yapımı tabanca ele geçirilirken, 6136 sayılı kanuna muhalefet ittikleri gerekçesi ile Ardeşen İlçesi’nde kamu görevlisi olarak çalışan Y.A ve N.P gözaltına alındı.

Bugün Rize Adliyesi’ne sevk edilen Y.A ve N.P çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak Kalkandere L Tipi Cezaevi/ne konuldular.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler