Rize'de şehit uzman çavuşun adı kütüphanede yaşatılacak

Rize'de kalp krizi sonucu vefat eden jandarma uzman çavuşun adı kütüphanede yaşayacak.

Rize'de şehit uzman çavuşun adı kütüphanede yaşatılacak

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Jandarma Uzman Çavuş Ömerhan Kantaroğlu'nun anısına, görev yaptığı ilçede önemli bir adım atıldı. Kantaroğlu'nun ismi, Çamlıhemşin ilçesine bağlı Dikkaya köyündeki MEKADER Bilgi Evi kütüphanesine verilerek yaşatılacak.

Çamlıhemşin İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görev yaparken yaşamını yitiren Uzman Çavuş Kantaroğlu için düzenlenen açılış törenine, Kantaroğlu'nun ailesi ve yakınları katıldı. Törene, babası Abdullah Kantaroğlu, annesi Hamiyet Kantaroğlu'nun yanı sıra, Çamlıhemşin İlçe Kaymakamı Serkan Böyük, Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Aycan Ayan, Mekader Derneği Başkanı Halil Kosanoğlu ve Dikkaya Köyü Muhtarı Adem Kurkut da katıldı.

Rize'de şehit uzman çavuşun adı kütüphanede yaşatılacak

Bu anlamlı adanmışlık, Ömerhan Kantaroğlu'nun hatırasını ve hizmetlerini onurlandırmak amacıyla gerçekleştirildi. Kütüphanenin açılışı, topluluk tarafından duygusal anlarla karşılandı ve Kantaroğlu'nun fedakarlığına ve hizmetine vurgu yapan bir anma olarak kabul edildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler