Rize'de şaşkınlık veren hırsızlık

Rize'de, bir caminin lavabo ve şadırvanındaki musluklar çalındı.    Fener Mahallesi Fener Cami Müezzini Bayram Ali Rakıcı, sabah camiye gelince şadırvan ve lavabolardaki muslukların yerinde olmadığını fark edince durumu polise bildirdi.      Olay yerine g

Rize'de şaşkınlık veren hırsızlık

Rize'de, bir caminin lavabo ve şadırvanındaki musluklar çalındı.    

Fener Mahallesi Fener Cami Müezzini Bayram Ali Rakıcı, sabah camiye gelince şadırvan ve lavabolardaki muslukların yerinde olmadığını fark edince durumu polise bildirdi. 
     
Olay yerine gelen güvenlik güçleri 14 adet musluğun çalındığını tespit ederek, tutanak tuttu. Yapılan incelemede hırsızların önce ana vanayı kapatarak suyun akmasını engellediği ve ardından muslukları söktükleri belirlendi. Şadırvanın mahalleden görünen bölümündeki muslukların ise çalınmadığı anlaşıldı. 
     
Müezzin Rakıcı, hırsızların cami musluklarını çalmak için bile organize olduklarını belirterek, ''Bilerek bu işi nasıl yaparlar anlamıyorum. Son zamanlarda camilerden hırsızlıkların artması hepimizi üzüyor. Kullanılmış muslukları kim ne yapacak. Hurdacı bile kilosuna 1 lira vermiyor. Böyle hırsızlara en ağır ceza verilmeli ki ibret olsun'' dedi. 
     
Bu arada, cemaat, çalınan muslukların yerine yenisini taktırdı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel