Rize'de şaka gibi bomba paniği!

Rize’de şüpheli paket patlatıldı, sonrasında yaşananlarsa fıkraları aratmadı.Rize’de Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde unutulan bir poşet polisi harekete geçirdi. Poşette bomba olma ihtimalini değerlendiren polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri

Rize'de şaka gibi bomba paniği!

Rize’de şüpheli paket patlatıldı, sonrasında yaşananlarsa fıkraları aratmadı.

Rize’de Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde unutulan bir poşet polisi harekete geçirdi. Poşette bomba olma ihtimalini değerlendiren polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri aldı. Poşetin bulunduğu alan güvenlik bandı ile çevrilerek siviller çevreden uzaklaştırıldı. Bomba uzmanı pakete yaklaşarak fünyeyi yerleştirdi. Çevre güvenliğinin alındığı düşünülen esnada fünye patlatıldı. Fünyenin patlaması ile poşet fırlayarak, polislerin dikkatinden kaçarak güvenlik bandının içerisine giren yaşlı bir bayanın tam önüne düştü. Ne olduğunu anlamayan yaşlı bayan koşan polisler tarafından poşetin yanından uzaklaştırıldı.

Yaşlı kadın ne olduğunu anlamadığını ancak çok korktuğunu belirtti.

Ardından bomba uzmanı poşete yaklaşarak incelemede bulundu. Bu kez bomba uzmanının inceleme yaptığı sıra iki sokak köpeği poşete yaklaşarak bomba uzmanına zor anlar yaşattı. Poşetten eski kıyafetler çıktı.

paket.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel