Rize'de polisten büyük operasyon! 100 bin dolar dolandırmaya kalktılar

Rize'de polis ekipleri, bir şirketi 100 bin dolar değerindeki gıda malzemesiyle dolandıran şahıslara yönelik düzenlediği operasyonla büyük bir başarıya imza attı.

Rize'de polisten büyük operasyon! 100 bin dolar dolandırmaya kalktılar

Rize’de polis ekipleri 100 bin dolar değerinde gıda malzemesi ile bir şirketi dolandıran şahısları yaptığı operasyonla yakaladı.

Rize'de faaliyet gösteren bir şirketin, toplam değeri 100 bin dolar olan 3 bin koli gıda malzemesi satın aldığı ancak malzemelerin belirtilen tarihte teslim edilmediği ortaya çıktı. Şirket, malzemelerle ilgili iletişim kesintisi yaşadığı şahıslar hakkında ihbarda bulundu.

Rize Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, ihbar üzerine harekete geçerek detaylı bir çalışma başlattı. Yürütülen operasyonlar sonucunda 5 şüpheli şahsın kimlik bilgileri belirlendi ve Ankara, İstanbul ve Denizli illerinde yakalandılar. Şahısların depolarında, iş yerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda gıda malzemeleri bulunarak dolandırılan şirkete iade edildi.

Operasyonun devamında, İstanbul'da olduğu tespit edilen 2 şüpheli daha yakalandı. Toplamda 8 şahsın yakalandığı bu operasyonda, M.G., F.T. ve E.E.G. isimli 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Rize'de polisten büyük operasyon! 100 bin dolar dolandırmaya kalktılar

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler