Rize'de polisin çaresiz anonsu

Rize’de dün gece bir trafik polisinin çaresizliği telsiz anonsuna yansıdı.Rize’de dün gece yaşanan etkili yağış sonrası Pehlivantaşı-Ortapazar Karayolu üzerinde daha önce iş makineleri tarafından dökülen topraklar yağmurun yağmasının ardından yolun kaygan

Rize'de polisin çaresiz anonsu

Rize’de dün gece bir trafik polisinin çaresizliği telsiz anonsuna yansıdı.

Rize’de dün gece yaşanan etkili yağış sonrası Pehlivantaşı-Ortapazar Karayolu üzerinde daha önce iş makineleri tarafından dökülen topraklar yağmurun yağmasının ardından yolun kayganlaşmasına neden oldu. Olası bir kazayı önlemek isteyen Rize İl Emniyet Müdürlüğü trafik ekipleri, güzergahta tedbir aldı. Trafik ekipleri, yolun temizlenmesi için Karayolları ekiplerinden yardım istedi. Karayolları görevlileri, yolun şehir içerisinde kaldığı için temizleme çalışmasının Rize Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yapılması gerektiğini belirterek bölgeye ekip çıkartmadı. Bunun üzerine trafik ekipleri itfaiyeyi ararken, itfaiye ise görev sahalarının içinde olmadığı için Belediye Su İşleri’nden yardım istenmesi önerisinde bulundu. Bunun üzerine Su İşleri Müdürlüğü’nü arayan trafik ekipleri, Belediye Temizlik İşleri’ne aramaları önerisi ile karşılaştı. Bu kez telefonla Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü arayan polisler bu kez de görevlendirecek ekip olmadığı bilgisini aldı.

Bu görüşmeleri yapan trafik polisi çaresiz şekilde telsizden “Merkez, Karayolları itfaiyeyi aramamızı istedi, aradık. İtfaiye ise Su İşleri’ne yönlendirdi, aradık. Onlar da Temizlik İşleri’ne yönlendirdi. Temizlik İşleri ise ekipleri olmadığını belirtti. Merkez, tutanak tutup bölgeden ayrılıyoruz” şeklinde anons geçerek bölgeden ayrıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler