Rize'de Polis öğretmeni ölüdrüdü

Haber61.Net – Haber Merkezi – Rize bu sabah cinayet ile sarsıldı. Edinilen bilgiye göre; Rize İl emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru B.Ö, 32 yaşındaki öğretmen Özkan Şahin’i silah ile vurarak öldürdü.Olay; sabah saatlerinde meydana geldi. Piriçelebi

Rize'de Polis öğretmeni ölüdrüdü

Haber61.Net – Haber Merkezi – Rize bu sabah cinayet ile sarsıldı. Edinilen bilgiye göre; Rize İl emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru B.Ö, 32 yaşındaki öğretmen Özkan Şahin’i silah ile vurarak öldürdü.

Olay; sabah saatlerinde meydana geldi. Piriçelebi mahallesinde bulunan afet konutlarında meydana gelen cinayetin henüz neden işlendiği ise bilinmiyor. Ölen Öğretmenin bir dönem Hasan Sağır lisesi Müdür Yardımcısı olduğu öğrenildi.

Cinayeti işleyen polis memurunu meslektaşları tarafından çok geçmeden yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.  Öğretmenin ise cansız bedeni Rize Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayette en dikkat çeken ayrıntı ise; ölürden polis ile ölen öğretmenin Trabzonlu olması oldu. Özkan Şahin’in de evli ve bir çocuk sahibi olduğu, eşinin de 7 aylık hamile olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel