Rize'de patlama panik yarattı

Rize’de önce yanmaya başlayıp ardından patlayan elektrik trafosu paniğe neden oldu. Rize’nin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, elektrik dağıtım firmasına ait eski bir trafo bakımsızlık ve yenileme çalışması yapılmadığından kendiliğinden yanmaya ba

Rize'de patlama panik yarattı

Rize’de önce yanmaya başlayıp ardından patlayan elektrik trafosu paniğe neden oldu. 

Rize’nin Çarşı Mahallesi’nde meydana gelen olayda, elektrik dağıtım firmasına ait eski bir trafo bakımsızlık ve yenileme çalışması yapılmadığından kendiliğinden yanmaya başladı. Yanan trafodan dumanlar çıktığı gören vatandaşlar, elektrik dağıtım firmasını aradı. Yanan trafo vatandaşların meraklı bakışları arasında bir anda bomba gibi patladı. Çevredekiler patlamanın etkisiyle kısa süreli bir panik yaşayarak, sağa sola kaçıştılar. Patlamanın ardından trafodaki yangın büyüdü. Yangın, vatandaşların yangın söndürme tüpleri ile yaptığı müdahale ile söndürüldü. Mahallenin bir kısmı bir süre elektriksiz kaldı. Yaşananlar ise cep telefonu ile kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel