Rize'de ölümüne oynuyorlar!

Rize' de bir kulübün üyeleri, heyecan yaşamak ve adrenalin yükseltmek isteyenleri, Fırtına Deresi üzerine gerili Çelik halattan karşıya geçirmeye başladı.Fırtına Vadisi'nde faaliyet gösteren Ruba Rafting Kulübü üyeleri, heyecan yaratan bir uygulamaya imza

Rize'de ölümüne oynuyorlar!

Rize' de bir kulübün üyeleri, heyecan yaşamak ve adrenalin yükseltmek isteyenleri, Fırtına Deresi üzerine gerili Çelik halattan karşıya geçirmeye başladı.

Fırtına Vadisi'nde faaliyet gösteren Ruba Rafting Kulübü üyeleri, heyecan yaratan bir uygulamaya imza attı. Fırtına Deresi'nin her iki yakası arasına Çelik halat geren kulüp üyeleri, heyecan yaşamak isteyenleri makaralı sistemle azgın Fırtına Deresi'nin üzerinden karşıya geçirmeye başladı. Test ettikleri sistemin başarı ile çalıştığını gören kulüp üyeleri, bunu kutlamak için de yine ilginç bir yola başvurdu.

Bir kişiyi elindeki tulumla Çelik halat üzerinde makaralı sistemle dere ortasına getiren üyeler, tulum eşliğinde kenarda horon oynadı, bu sıradışı anları da kameraya kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel