Rize'de öğrenci kavgası kanlı bitti

Rize’nin Derepazarı ilçesinde balıkçı barınağında eğlenen öğrenci grubu ile bir vatandaş arasında çıkan kavgada 2 öğrenci silahla ağır yaralandı.Olay geçtiğimiz gece saat 01.30 sularında Derepazarı İlçesi Yanıktaş Köyü’nde bulunan balıkçı barınağında meyd

Rize'de öğrenci kavgası kanlı bitti

Rize’nin Derepazarı ilçesinde balıkçı barınağında eğlenen öğrenci grubu ile bir vatandaş arasında çıkan kavgada 2 öğrenci silahla ağır yaralandı.

Olay geçtiğimiz gece saat 01.30 sularında Derepazarı İlçesi Yanıktaş Köyü’nde bulunan balıkçı barınağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Rize Üniversitesi Turgut Kıran Denizcililik Meslek Yüksek Okulu öğrencisi olan 8 kişilik bir grup balıkçı barınağı içerisinde alkol alıp eğlenirken, olay yerine yakın bin noktada evi bulunan A.A. (36) gençlerin yanına giderek gençleri gürültü yapmamaları konusunda uyardı.

Öğrenciler ile A.A. arasında tartışma çıkınca A.A. belinden çıkardığı silahını ateşleyerek hazırlık sınıfı öğrencileri Salih Yuşa Danış (20) ile Mehmet Adaş’ı (21) yaraladı. Danış, sol karın kısmından ve kolundan mermi alırken, Adaş ise göğüs kısmından yaralandı. Durumları ağır olan iki öğrenci Rize Üniversitesi Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

Olay sonrası kaçan A.A. bugün sabah saatlerinde yakalandı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler