Rize'de Midibüs ile Motosiklet Çarpıştı

 Rize'nin İkizdere İlçesinde midibüs ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Erzurum'dan Rize yönüne giden İlyas Günler yönetimindeki 25 ED 683 plakalı yolcu midibüsü ile karşı yönden gelen Coşkun Keleş'in kullandığı plakasız mot

Rize'de Midibüs ile Motosiklet Çarpıştı

 

Rize'nin İkizdere İlçesinde midibüs ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.
 
Erzurum'dan Rize yönüne giden İlyas Günler yönetimindeki 25 ED 683 plakalı yolcu midibüsü ile karşı yönden gelen Coşkun Keleş'in kullandığı plakasız motosiklet, İkizdere-İspir yolunun Çamçavuş köyü mevkisinde çarpıştı. Çarpışma sınasında motosiklet, midibüsün altında kalarak bir süre sürüklendi.
 
Kazada motosiklet sürücüsü Coşkun Keleş (24) olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklette bulunan Gökhan Kahraman (23) ile midibüste bulunanlardan sürücü İlyas Günler (37), yolculardan Hülya Meral, Hayriye Öztürk, Nusret Özkan ve Nuray Kutlu yaralandı.
 
Ağır yaralanan Karaman, Rize Devlet Hastanesi'nde, diğer yaralılar Recep Tayyip Erdoğan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne tedavi altına alındı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler