Rize'de mazot ve kablo hırsızlığI

Rize'de mazot ve kablo hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 5 kişi yakalandı. Jandarma ekipleri, resmi kurum ve kuruluşlar ile Ovit tüneli şantiyesindeki iş makinelerinden mazot hırsızlığı, Telekom'a ait telefon hatlarından bakır kablo hırsızlığı olaylarıyla

Rize'de mazot ve kablo hırsızlığI

Rize'de mazot ve kablo hırsızlığı yaptıkları iddiasıyla 5 kişi yakalandı. 

Jandarma ekipleri, resmi kurum ve kuruluşlar ile Ovit tüneli şantiyesindeki iş makinelerinden mazot hırsızlığı, Telekom'a ait telefon hatlarından bakır kablo hırsızlığı olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. 
     
Yapılan planlı çalışma sonrasında olayla ilgisi olduğu tespit edilen Ö.İ. (25), G.A.İ. (25), M.İ. (22), D.G. (22) ve M.İ'nin (25) yakalanması için eş zamanlı operasyon yapıldı. Zanlılar gözaltına alınırken yakalandıkları adreste iki adet ruhsatsız tabanca ve hırsızlık için kullanıldığı tespit edilen malzemeler ele geçirildi. 
   
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler