Rize'de Koordinasyon toplantısı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de iki aylık periyotlarla bölge müdürleri, müdürler ve Valinin de bulunduğu koordinasyon toplantıları yaptıklarını belirtti. Yazıcı, yaptığı açıklamada, seçimlerden bu yana Rize'de toplantılar yaptıklarını ifad

Rize'de Koordinasyon toplantısı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Rize'de iki aylık periyotlarla bölge müdürleri, müdürler ve Valinin de bulunduğu koordinasyon toplantıları yaptıklarını belirtti.

 Yazıcı, yaptığı açıklamada, seçimlerden bu yana Rize'de toplantılar yaptıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

 "Özellikle iki aylık periyotlarla Rize'de diğer milletvekili arkadaşlarımızla birlikte, bölge müdürleri, müdürler ve Valimizinde de bulunduğu koordinasyon toplantıları yapıyoruz. Rize'nin merkezinde ve ilçelerinde önemli projeleri, işleyiş süreçlerini, tıkanmalar varsa ne sebepten kaynaklandığını konuşup müzakere ediyoruz.

Bu çalışmanın projelerin yürütülmesinde, verim sağlanmasında, israfın önlenmesinde, daha kaliteli iş yapılmasında büyük katkısı olduğunu gözlemlemekteyim. Bunun içinde son derece mutluyum."

 

Türkiye'nin gündeminin çok yoğun olduğunu vurgulayan Yazıcı, şöyle devam etti:

"Başbakanımız da belli zaman dilimlerinde Rize'ye gelebilmekte. Pazartesi günü Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi'nin açılışını gerçekleştireceğiz. Bu törende kendisine fahri doktora diploması taktim edilecek. Bunu takiben Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi kurucular kurulu ile toplantı olacak.

Fındıklı'da yapılmasını planladığımız arsası temin edilmiş alanda TOBB tarafından imam hatip lisesi yapımı ile alakalı protokol ve yine Rize merkezde işitme engelliler ilköğretim okulunun yapımı ile alakalı protokolün imza töreni yapılacak. İşitme engelliler ilköğretim okulunu Halaç ailesi yaptıracak ve bu okula yurt dışında genç yaşında vefat eden kardeşleri Ömer Halaç'ın ismini vermek istemektedirler.

Öğleden sonra ise Rize'nin merkezinde ve ilçelerinde yapılmış ve hizmete açılmış, açılmak üzere olan bir çok tesisin açılış törenini Kalkandere'de Başbakanımız ile birlikte gerçekleştireceğiz."

 

Bakan Yazıcı, törenlerde bir yüksekokul, bir öğretmen evi ve akşam sanat okulu, 3 lise, bir anaokulu, 74 daireli lojman ve 488 kişilik bir öğrenci yurdunun açılışının yapılacağını da kaydetti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel