Rize'de kış hazırlıkları

 Rize Valisi Nurullah Çakır, başkanlığında gerçekleştirilen ‘Kış Güvenliği ve Karla Mücadele’ toplantısında kamu kurum ve kuruluşlarınca kış mevsiminde yaşanması muhtemel olaylara karşı alınan tedbirler gözden geçirildi. Toplantıya, İl Jandarma Komutanı A

Rize'de kış hazırlıkları

 

Rize Valisi Nurullah Çakır, başkanlığında gerçekleştirilen ‘Kış Güvenliği ve Karla Mücadele’ toplantısında kamu kurum ve kuruluşlarınca kış mevsiminde yaşanması muhtemel olaylara karşı alınan tedbirler gözden geçirildi.
 
Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay İsmet Cansaran, Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, Vali Yardımcıları Mehmet Özer, Şefik Aygöl, Bahattin Alp Aslanköylü, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Yenice, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Salih Kurtuluş, İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa Tepe, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Seyfettin Yılmaz, Karayolları Şube Şefi Ercan Çiçek, DSİ Şube Müdürü Muharrem Atalar, Telekom İl Müdürü Rüstem Çolak ve Çoruh Elektirik A.Ş. ve Rize Müessese Müdürü Cabir Kadıoğlu katıldı.
 
Kış mevsiminde yaşanması muhtemel, olağanüstü durumlara karşı; bütün kurumların inisiyatif kullanarak eşgüdüm içerisinde çalışmaların yürütülmesi, Ovit Tüneli inşaatının aksatılmadan yürütülebilmesi için gerekli bütün tedbirlerin alınması, 20 Aralık-1 Nisan tarihleri arasında trafiğe çıkan bütün araçlarda kış lastiği kullanımının zorunlu kılınması, soba zehirlenmelerine karşı halkımızın bilinçlendirilerek gerekli çalışmaların yapılması, buzlanmalara karşı teknik malzeme ve ekipmanların sürekli olarak hazır tutulması yönünde kararlar alındı.
 
Toplantıda Vali Çakır yaptığı değerlendirmede “Geçmiş yıllarda yaşamış olduğumuz tecrübeleri göz önünde bulundurarak, halkımızın kış aylarını güven içerisinde geçirebilmeleri için gerekli bütün tedbirleri alıyoruz. Ben inanıyorum ki Rize halkı bu yönde bize destek olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler