Rize'de kiralık daire

Rize’de üç arkadaş boş vakitlerini geçirmek için hurma ağacının dalları arasında ilginç bir ev yaptı.Rize’nin Muradiye Beldesi Suçatı Mevkiinde ikamet eden İbrahim Kazdal, Doğan Kazdal ve Mahalle İmamı Mustafa Mert boş vakitlerini geçirmek için 15 metre y

Rize'de kiralık daire

Rize’de üç arkadaş boş vakitlerini geçirmek için hurma ağacının dalları arasında ilginç bir ev yaptı.

Rize’nin Muradiye Beldesi Suçatı Mevkiinde ikamet eden İbrahim Kazdal, Doğan Kazdal ve Mahalle İmamı Mustafa Mert boş vakitlerini geçirmek için 15 metre yükseklikteki hurma ağacının dallarında tek odalı bir ev yaptılar.

Üç arkadaş boş vakitlerinin büyük bölümünü bu tek odalı evde geçiriyor. Yemeklerini ağaç dalındaki bu odada pişiren, yiyen arkadaşlar zaman zaman geceleri de bu evde kalıyor.

Evde çanak anten, televizyon, tüp, yatak gibi bir çok ihtiyaç maddesi bulunuyor. 8 metre yükseklikteki eve iskele yardımı ile giriliyor. Ancak ihtiyaç malzemeleri ip ve sepet aracılığı ile eve taşınıyor.

 Üç arkadaş evlerinde konaklamak isteyenlerin sayısı her geçen gün artınca çareyi evi kiralamakta buldu. Evlerine kiralık yazısını asan arkadaşlar, yazının bir latife olduğunu isteyen herkesi evlerinde misafir edebileceklerini de belirtti.

İlginç evin yapıldığı arazinin ve hurma ağacının sahibi İbrahim Kazdal yaptığı açıklamada, “Köyümüzde kahve yok.

Bizde zaten kahveye gitmeyi sevmiyoruz. Doğa ile iç içe olmak istedik. Böyle bir şey yapmayı düşündük. Başlamadan önce ortaya böyle bir şey çıkacağını tahmin etmemiştik. Arkadaşlarla gelip burada sohbet ediyoruz.

Eşim bazen burada fazla zaman geçirince bana kızıyor. Zaman zamanda eşim ile tartışınca buraya kaçıyoruz. Yüksek olduğu için ağaca tırmanamıyor bende elinden kurtulmuş oluyorum. Evde konaklamak isteyen çok olunca kiralık yazısını astık. Ama isteyen herkesi misafir edebiliriz” dedi.

Aynı zamanda Mahalle İmamı olan Mustafa Mert ise yaptığı açıklamasında, “Köyümüzde kahve olmadığından dolayı arkadaşlarla birlikte böyle kendi aramızda oturup muhabbet edebileceğimiz bir yer yapmak istemiştik. Ortaya bu çıktı” diye konuştu.

Doğan Kazdal ise yaptığı açıklamada, “Yaklaşık yerden 8 metre yükseklikte. Bunu yapmak çor zor oldu. En çok da malzemeyi yukarıya çekmekte zorlandık. İçerde tüpünden televizyonuna kadar her şey var” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel