Rize'de kazalar mobeseye takıldı!

İller arasında yayaya çarpma sonucu ölümlü kaza sıralamasında ilk sırayı alan Rize'de, Emniyet Müdürlüğü, Mobese kameralarına yansıyan trafik kazalarının görüntülerini basına dağıttı.Rize Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipler

Rize'de kazalar mobeseye takıldı!

İller arasında yayaya çarpma sonucu ölümlü kaza sıralamasında ilk sırayı alan Rize'de, Emniyet Müdürlüğü, Mobese kameralarına yansıyan trafik kazalarının görüntülerini basına dağıttı.

Rize Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla Rize Lisesi’nde düzenlenen programda öğrencilere uyarıcı bilgiler verdi.

MOBESE GÖRÜNTÜLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Mobese tarafından kaydedilen hatalı park ve ışık ihlalleri ile trafik kazalarının görüntüleri izletildi. Türkiye genelinde yüzde 9 olan yayaya çarpma sonucu meydana gelen ölümlü ve yaralamalı trafik kazası oranının yüzde 30 ile ülkede ilk sırayı aldığı Rize’de kaydedilen görüntülerde, geri manevra yapan aracın otobüs bekleyen kadına, karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayanın hızla ilerleyen araca yandan çarpması ve benzer kamera kayıtları yer aldı. Kural ihlali yapan sürücülerin karıştığı maddi hasarlı kazaların görüntülerine de yer verildi.

Bu arada, Rize’de 2013 yılında meydana gelen 1183 trafik kazasında 7 kişi hayatını kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel