Rize'de Kaza 1 Ölü

Hemşin'den Pazar ilçesi istikametine giden Ahmet Mutlu Fırat'ın (44) kullandığı 08 AF 609 plakalı özel panelvan araç, Başköy mevkiinde şarampole yuvarlandı. Kazada, Ahmet Mutlu Fırat hayatını kaybetti.

Rize'de Kaza 1 Ölü

Hemşin'den Pazar ilçesi istikametine seyir halinde olan 44 yaşındaki Ahmet Mutlu Fırat'ın yönetimindeki 08 AF 609 plakalı özel panelvan aracın Başköy mevkiinde şarampole yuvarlanması sonucu yaşanan trajik kaza, bir hayatın kaybına neden oldu.

Fırat'ın kontrolündeki aracın henüz belirlenemeyen bir nedenle yoldan çıkarak şarampole yuvarlanması sonucu, araç içinde bulunan Fırat olay yerinde hayatını kaybetti.

Olay yerine hızla ulaşan kurtarma ve sağlık ekipleri, kazanın etkileriyle mücadele etti. Fırat'ın cansız bedeni, yapılan incelemelerin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve kaza nedeninin tespiti için çalışmalar sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler