Rize'de Kaçan Boğa Denize Atladı

Rize'de sahibini yaraladıktan sonra kaçan boğa bahçelere girdi, yakalamaya çalışanlara saldırdı.Rize'de sahibini yaraladıktan sonra kaçan boğa bahçelere girdi, yakalamaya çalışanlara saldırdı. Veterinerin uyuşturucu iğne ile sakinleştirmeye çalıştığı öfke

Rize'de Kaçan Boğa Denize Atladı

Rize'de sahibini yaraladıktan sonra kaçan boğa bahçelere girdi, yakalamaya çalışanlara saldırdı.

Rize'de sahibini yaraladıktan sonra kaçan boğa bahçelere girdi, yakalamaya çalışanlara saldırdı. Veterinerin uyuşturucu iğne ile sakinleştirmeye çalıştığı öfkeli boğa hızını alamayarak denize atladı. Bitkin düşen boğa 4 saatlik uğraşın ardından yakalanabildi.
 
Gülbahar Mahallesi'nde Köksal Taşkan'a ait boğa, kesilmeye çalışılırken sahibini kolundan yaralayarak kaçtı. Karadeniz Sahil Yolu Menderes Bulvarı'na çıkan boğa uzun süre kaçtıktan sonra Çaykur lojmanlarının bahçesine girdi. Burada Rize Belediyesi ekiplerinin uyuşturucu iğne ile sakinleştirleye çalıştığı boğa yakalamaya çalışanlara saldırdı, ardından da karayoluna çıkarak koşmaya başladı.
 
Araçların önüne çıkan boğa, sahil kesimine geçti, burada da bir çay bahçesine girdi. Bu sırada bahçede oynayan çocuklar da korkudan çevredeki binalara sığındı. Denize atlayan boğa, bir süre yüzdükten sonra kıyıya çıktı. Bitkin düşen boğa burada belediye görevlileri ve sahibinin uğraşları sonucu yakalandı.
 
Boğa sahibi Köksal Taşkın, "Önce lojmanların bahçesine, ardından da çay bahçesine girdi. Sonra da denize atladı. Biraz maceralı oldu ama sonunda yakaladık" dedi. Boğa daha sonra kurban edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler