Rize'de iş makinesiyle saldırı

 Rize’nin Çayeli ilçesi Sabuncular mahallesinde bulunan Mıcır Tesisi’nin ruhsatı olmadığı gerekçesiyle belediye zabıta ekipleri tarafından mühürlenmek istenmesi üzerine mıcır tesisinin sahibi iş makinesi ile zabıta aracına saldırdı. Madenli beldesi yolu ü

Rize'de iş makinesiyle saldırı

 

Rize’nin Çayeli ilçesi Sabuncular mahallesinde bulunan Mıcır Tesisi’nin ruhsatı olmadığı gerekçesiyle belediye zabıta ekipleri tarafından mühürlenmek istenmesi üzerine mıcır tesisinin sahibi iş makinesi ile zabıta aracına saldırdı.
 
Madenli beldesi yolu üzerinde faaliyet gösteren mıcır tesisini mühürlemeye gelen Belediye Zabıta ekipleri ile işyeri sahibi arasında çıkan tartışma büyüyünce mıcır tesisinin sahibi Emre Altunbaş, tesiste bulunan iş makinası ile park halindeki zabıta minibüsünü iş makinesi ile sürükleyerek tesisin idari binasına sıkıştırdı.
 
Sıkışan araçta maddi hasar meydana gelirken, aracın boş olması olası bir yaralanmayı ve can kaybını engelledi. Kepçenin direksiyonundan indikten sonra tesis binasına giren Altunbaş, tesis çalışanları ve polis ekipleri ile bir süre görüştükten sonra Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı. Zabıta ekipleri tarafından mıcır tesisi mühürlenirken, tesis çalışanları yaptıkları açıklamada mıcır tesisinin 25 yıldır faaliyette olduğunu ve son yıllarda kapanma olaylarının gündeme geldiğini belirttiler.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler