Rize'de ilginç soygun ! Çaldıkları kasayı...

 Rize’nin Pazar ilçesinde gece saatlerinde bir dükkana giren şahıslar, el arabasına yükledikleri 300 kiloluk çelik para kasasıyla kayıplara karıştı. Edinilen bilgiye göre, Pazar Çarşıbaşı mevkii Turhan Tan Sokak’taki Yalçın Balta’ya ait inşaat ve yem malz

Rize'de ilginç soygun ! Çaldıkları kasayı...

 

Rize’nin Pazar ilçesinde gece saatlerinde bir dükkana giren şahıslar, el arabasına yükledikleri 300 kiloluk çelik para kasasıyla kayıplara karıştı.
 
Edinilen bilgiye göre, Pazar Çarşıbaşı mevkii Turhan Tan Sokak’taki Yalçın Balta’ya ait inşaat ve yem malzemeleri satılan iş yerine dün gece kepengi keserek giren hırsızlar, dükkanda satılan eldivenleri taktıktan sonra yine iş yerinde satışı yapılan bir el arabasına yaklaşık 300 kiloluk çelik para kasasını yükleyerek kayıplara karıştı.
 
Sabah iş yerine gelen dükkan sahibi kepengin kesilmiş olduğunu fark edince polise haber verdi. İş yerine giren dükkan sahibi ve polis ekipleri çelik para kasasının yerinde olmadığını gördüler. Ayrıca iş eldivenlerinden bir takım ve tek tekerli el arabasından da bir adet eksik olduğu tespit edildi. Gece iş yerinin önünde park halinde bir TIR'ın bulunduğu ve hırsızların da bu durumdan istifade ederek el arabasına yükledikleri çelik para kasasını götürdükleri anlaşıldı.
 
Kasada az miktarda nakit para ile matbu evraklar bulunduğu belirtilirken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler