Rize'de ilginç oylama!

Rize’nin Fındıklı İlçesi Belediye Meclisi, 2013 yılı kesin hesaplarının okununca anlaşılamayacağı gerekçesi ile oy çoğunluğu ile okunmadan kabul etti. Rize’nin Fındıklı İlçesi Belediye Meclisi ilginç bir oturuma sahne oldu. Meclisin 2014 yılı Mayıs ayı 7.

Rize'de ilginç oylama!

Rize’nin Fındıklı İlçesi Belediye Meclisi, 2013 yılı kesin hesaplarının okununca anlaşılamayacağı gerekçesi ile oy çoğunluğu ile okunmadan kabul etti. 

Rize’nin Fındıklı İlçesi Belediye Meclisi ilginç bir oturuma sahne oldu. Meclisin 2014 yılı Mayıs ayı 7. birleşim 1. oturumunda belediyenin 2013 yılı kesinleşmiş hesapları görüşüldü. Belediye Başkanı Adnan Özbalaban sağlık sorunları gerekçesi ile oturuma katılamazken oturuma 5 AK Parti ve üç CHP’li üye katıldı. AK Partili Murat Köseoğlu’nun başkanlık ettiği oturumda belediyenin 2013 yılı kesin hesapları okunmadan oya sunuldu.

CHP’li Meclis Üyesi Fatma Acar, ilgili komisyonda olmasına rağmen hesaplar hakkında bilgi sahibi olmadığını ileri sürerek hesapların okunmasını istedi. AK Partili Meclis Üyesi Ali Özcihan ise hesapların karışık ve anlaşılır olmadığı ileri sürüp, okunması halinde de bir şey anlaşılmayacağını gerekçe göstererek kesin hesapların okunmadan oya sunulmasını istedi.

Oturuma başkanlık eden Meclis Başkanı Murat Köseoğlu bunun üzerine Fındıklı Belediyesi 2013 yılı kesinleşmiş hesaplarını okunmadan meclis üyelerinin oyuna sundu. AK Partili 5 meclis üyesi kabul CHP’li üç meclis üyesi ile red oyu kullandı. Yapılan oylama ile Fındıklı Belediyesi 2013 yılı kesinleşmiş hesapları oy çoğunluğu ile kabul edildi. Yaşanan bu ilginç diyaloglar resmi tutanaklara yansıdı.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler