Rize'de iki ayrı kaza

Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinden Aşıklar köyü istikametine seyretmekte olan 53 EK 679 plakalı Emine K. yönetimindeki araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Aşıklar Deresi'ne uçtu. Yaklaşık 5 metre yükseklikten

Rize'de iki ayrı kaza
Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinden Aşıklar köyü istikametine seyretmekte olan 53 EK 679 plakalı Emine K. yönetimindeki araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak Aşıklar Deresi'ne uçtu. Yaklaşık 5 metre yükseklikten dereye uçan araçta bulunan üç kişi kendi imkanlarıyla araçtan çıkarken şans eseri kazada yaralanan olmadı.
 
Diğer bir kazada ise Rize istikametinden Artvin istikametine seyretmekte olan 53 ED 217 plakalı karton yüklü kamyon Karadeniz Sahil Yolu’nun Limanköy mevkiinde sollama yaparken önüne düşen başka bir araca çarpmamak için manevra yaparken direksiyon hâkimiyetini kaybederek yola devrildi. Devrilen aracın sürücüsü Muhammet Özyanık araçtan yara almadan kurtulurken, kaza sırasında araçta bulunan ve kimliği henüz tespit edilemeyen bir şahıs kolundan hafif bir şekilde yaralandı. Kaza sonrası bir süre tek şeritten verilen trafik, olay yerine gelen çekicinin aracı yoldan kaldırmasıyla trafik normale döndü.
 
20130610aw000033_03.jpg
 
20130610aw000033_02.jpg
 
20130610aw000033_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler