Rize'de hırsız kılıktan kılığa girdi

Rize’de kafasına geçirdiği un poşeti ile fırından para kutusunu çalarken görüntülenen hırsız, üç gün sonra bu kez kadın elbiseleri ile gümüşçüye girerken güvenlik kameralarına takıldı.Rize’de E.C isimli hırsızlıktan 100’e yakın sabıkası bulunan kişi üç gü

Rize'de hırsız kılıktan kılığa girdi

Rize’de kafasına geçirdiği un poşeti ile fırından para kutusunu çalarken görüntülenen hırsız, üç gün sonra bu kez kadın elbiseleri ile gümüşçüye girerken güvenlik kameralarına takıldı.

Rize’de E.C isimli hırsızlıktan 100’e yakın sabıkası bulunan kişi üç gün önce bir fırınında tezgahta bırakılan para kutusunu kafasına geçirdiği un poşeti ile çalarken güvenlik kameralarına yakalanmıştı. Fırın sahibinin şikayetçi olmaması üzerine hakkında işlem yapılmayan E.C., bu olaydan üç gün sonra bir gümüşçüye girerken güvenlik kamerasına yakalandı. E.C. üç gün önceki olayda güvenlik kameralarını fark edip tanınmamak için üzerindeki elbiseleri çıkartıp kafasına un poşeti geçirmişti. Buna rağmen yakalanmıştı.

KAMERA GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

KADIN ELBİSESİ GİYİP PERUK TAKTI

E.C bu kez Kuyumcular Çarşısı’ndaki bir gümüşçüye girdi. E.C., gümüşçüye ulaşabilmek için ilk önce bir bayan kuaförü ne girdi. Fark ettiği güvenlik kamaraları tarafından eşkalinin tespit edilememesi için bu kez bayan kuaföründe bulunan bir bayan önlüğünü, eteğini giydi. Gümüşçü dükkanının zemininde bulunan bir camı kırarak dükkana girdi.

İçerden 4 bin dolar değerinde gümüş eşya alarak dükkandan çıkan E.C tanınmamak için yaptığı tüm çabalara rağmen güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis tarafından tanınarak kısa sürede yakalandı. E.C. ile birlikte çalmış olduğu gümüşlerde ele geçirilip dükkan sahibine teslim edildi. E.C ise çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak bu kez cezaevine konuldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel