Rize'de hastalara 24 saat çorba

Rize Kamu Hastaneler Birliğince hasta hizmetleri ve sağlık otelciliği kapsamında hastalara 24 saat sıcak çorba ikram ediliyor.Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şafak Sünbül, yaptığı açıklamada, birliğe bağlı sağlık tesislerinde, hasta hizmetle

Rize'de hastalara 24 saat çorba

Rize Kamu Hastaneler Birliğince hasta hizmetleri ve sağlık otelciliği kapsamında hastalara 24 saat sıcak çorba ikram ediliyor.

Rize Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Şafak Sünbül, yaptığı açıklamada, birliğe bağlı sağlık tesislerinde, hasta hizmetleri ve sağlık otelciliği kapsamında sunulan hizmetlere her geçen gün yenisinin eklendiğini belirtti.

Sunulan sağlık hizmetinin etkinliği kadar hasta ve hasta yakınlarına sunulan diğer hizmetlerin de önemsendiğini ve bu hizmetlerin sağlık otelciliği kapsamında değerlendirilerek her geçen gün sunulan hizmetin sayısı ve kalitesi artırmaya çalıştıklarını ifade eden Sünbül, "Sağlık tesislerimizde gerçekleştirilen bu hizmetler arasında tüm yatan hastalara 24 saat sıcak çorba verilmesi de yer almaktadır. Bu hizmetler doğum hastalarının yer aldığı ve diğer servislerde yatan hasta sayısının yoğun olduğu Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Rize Devlet Hastanesi ve Kaçkar Devlet Hastanesinde aktif olarak verilmeye başlanmıştır" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler