Rize'de halk otobüsü yandı

Karadeniz Sahil Yolu üzerinde Rize’den Çayeli istikametine giden 53 DE 566 plakalı halk otobüsü seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Portakallık Camisi mevkiinde araçtan alevler yükseldiğini fark eden sürücü Ali Yavuz aracı pa

Rize'de halk otobüsü yandı

Karadeniz Sahil Yolu üzerinde Rize’den Çayeli istikametine giden 53 DE 566 plakalı halk otobüsü seyir halindeyken henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alev aldı. Portakallık Camisi mevkiinde araçtan alevler yükseldiğini fark eden sürücü Ali Yavuz aracı park ederek itfaiyeye haber verdi.

Rize Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın söndürülürken, can kaybının yaşanmadığı yangında araç kullanılamaz hale geldi. Karadeniz Sahil Yolu'nda trafik yarım saat süre ile tek şeritten kontrollü olarak verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler