Rize'de 'Gezi' tartışması!

Yazılı açıklama yapan Aslankaya, “Başkan ‘protestoları ben önledim, olayı yapanlar CHP’lidir’ diyerek isim sayıyor. Bakırcı’nın bahsettiği milletvekilimiz ondan daha fazla Rize’ye sahip çıkan şahsiyettedir. Parayı kimin iyi verip iyi aldığını Rize kamuoyu

Rize'de 'Gezi' tartışması!

Yazılı açıklama yapan Aslankaya, “Başkan ‘protestoları ben önledim, olayı yapanlar CHP’lidir’ diyerek isim sayıyor. Bakırcı’nın bahsettiği milletvekilimiz ondan daha fazla Rize’ye sahip çıkan şahsiyettedir. Parayı kimin iyi verip iyi aldığını Rize kamuoyu çok iyi bilmektedir” dedi.

Aslankaya, yaptığı yazılı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı; Rize’de yaşanan olaylar hakkındaki düşüncelerini kamuoyu ile paylaşmak istemiş, bir gazeteye açıklamalarda bulunmuştur. Başkan, protestoları ben önledim, olayı yapanlar CHP’lidir diyerek bazı isimleri saymaktadır. Ben İl Başkanı olarak bizatihi olayların büyümemesi ve sağduyunun hakim olması için konuşmadım, sabrettim…Ama anladım ki; bu yetmiyor. Çünkü Halil Bakırcı’nın bahsettiği milletvekilimiz ondan daha fazla Rize’ye sahip çıkan kişilik ve şahsiyettedir. Para verme işine gelince; nasıl para alınır, nasıl verilir ve bunu kim iyi becerir mantığını Rize kamuoyu çok iyi bilmektedir. Sayın Bakırcı, 9 yıllık icraatlarında halka ve esnafa yaptığını perdelemek, gelecek seçimler arifesinde yaptıklarını unutturmak için CHP’yi öne sürmek ve karalama oyunlarını ve bunun aktörünü çok iyi bilmekte ve tanımaktadır. Belediye Başkanı, merhum arkadaşlarımız ve onların yakınlarından bahsetmekte, kendilerini hedef göstermek suretiyle suçlamaktadır.

Bakırcı bilmelidir ki; böyle bir olay yapılacaksa, CHP böyle bir olayı planlayacaksa, ilk önce örgütümün İl Başkanı olarak bunun başında ben olurum. Tinerci ve şikeci olanlara nasıl konuşulacağını ve davranış biçimlerimi de çok iyi bilirler. Başbakan’ın ilinde böyle bir olayın başlaması Partimiz tarafından istenmiş değildir. Gelişen olayları pideciye, parkçıya sormuş, onlar da tanımamış! Nasıl tanıyacaklar? Onlar ancak seni tanır, sen de onları…Aynı akşam televizyonlar her şeyi açık seçik göstermiştir. Bunun değerlendirmesini de yorumsuz olarak kamuoyunun bilgilerine sunuyorum. Eğer yeteneğiniz varsa bunları televizyonlarda tartışalım, millet bunun arkasında kimin var olduğunu daha net öğrensin. Özellikle bilinmelidir ki; sen ve senin gibiler CHP’yi ağzına alacak bilgi ve beceriye sahip değillerdir. Eğer bu süreç yine de tartışılacaksa, karşımızda kim olursa olsun, hodri meydan diyor, tüm okuyuculara ve Rize kamuoyuna saygı ve sevgilerimi sunuyorum.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler