Rize'de feci kaza!

Rize’de dikkatsiz bir şekilde 2 aracın arasından yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk bir aracın altında kaldı. Aracın ön tekerleği altında sürüklenen ve defalarca üzerinden tekerlek geçen çocuk yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniy

Rize'de feci kaza!
Rize’de dikkatsiz bir şekilde 2 aracın arasından yolun karşısına geçmeye çalışan çocuk bir aracın altında kaldı.
 
Aracın ön tekerleği altında sürüklenen ve defalarca üzerinden tekerlek geçen çocuk yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
 
Dün öğle saatlerinde Atatürk Caddesi’nde meydana gelen kazada, 10 yaşlarındaki bir çocuk duran iki aracın arasından yolun karşısına geçmeye çalışırken bu sırada gelen bir araç kendisine çarptı ve ön tekerleğin altında sürükledi.
 
Kaza sonrası aracın altında kalan çocuğu çevrede bulunanlar aracın altından çıkarttı. Yaralı çocuk daha sonra gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralı çocuğun ayaklarının kırıldığı ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
 
Kaza sonrası aracından inen araç şoförü A.T. ise olay yerinden koşarak uzaklaştıktan sonra Emniyet Müdürlüğüne giderek teslim oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel