Rize'de elektronik sigara kaçakçılığı

Rize'de, jandarma ekipleri, Gürcistan üzerinden getirilip kaçak yolla yurda sokulan çok sayıda elektronik sigara ele geçirdi.Araçların zulalarında kaçak sigara bulmaya alışık olan güvenlik ekipleri, bu kez sigarayı bırakmak isteyen tiryakilerin kullandığı

Rize'de elektronik sigara kaçakçılığı

Rize'de, jandarma ekipleri, Gürcistan üzerinden getirilip kaçak yolla yurda sokulan çok sayıda elektronik sigara ele geçirdi.

Araçların zulalarında kaçak sigara bulmaya alışık olan güvenlik ekipleri, bu kez sigarayı bırakmak isteyen tiryakilerin kullandığı elektronik sigara ele geçirdi.
 
D-10 Karayolu üzerinde jandarma ekipleri tarafından yapılan yol denetimleri sırasında durdurulan bir ticari taksinin bagajındaki valizde piyasa değeri 80 bin TL olan 270 adet elektronik sigara ve 3 bin 200 sigara sıvısı ele geçirildi.
 
Öte yandan aynı gün yapılan yol denetimlerinde bin 600 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler