Rize'de Denizde Rafting

Rize Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri, ilginç yarışmalara ev sahipliği yapıyor. Şenlik kapsamında düzenlenen rafting yarışmasına 11 rafting kulübü katıldı.Yörede daha çok dere ve nehirlerde yapılan raftingin denizde yapılması vatandaşlarınd

Rize'de Denizde Rafting

Rize Belediyesi tarafından düzenlenen Yaz Şenlikleri, ilginç yarışmalara ev sahipliği yapıyor. Şenlik kapsamında düzenlenen rafting yarışmasına 11 rafting kulübü katıldı.

Yörede daha çok dere ve nehirlerde yapılan raftingin denizde yapılması vatandaşlarında ilgisini çekti. Rafting sporcuları bu kez alışıldığı gibi akıntıya karşı değil Karadeniz'in dalgalarına karşı kürek çekti.

Sporcular 400 metrelik parkuru kısa sürede tamamlamak için birbiriyle yarıştı. Parkuru 2 dakika 3 saniyede tamamlayan Belediyespor birinci olurken, 2 dakika 4 saniye ile Çaykurspor ikinci, 2 dakika 10 saniye ile de Ekstremspor üçüncü oldu. Yarışmada dereceye giren takımların Yaz Şenlikleri'nin kapanış günü para ödülü ile ödüllendirileceği bildirildi.

Rize Belediyesi Kültür Müdürü Fahrettin Kaya, belediyenin sosyal faaliyetleri arasında yer alan Yaz Şenlikleri kapsamında bu yarışı düzenlemeye karar verdiklerini, amacın insanlara sporu sevdirmek olduğunu söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler