Rize'de Denizde Öğrenci Boğuldu

Alınan bilgiye göre, ilçenin tünel girişi Laroz mevkisinde, ailesiyle birlikte denize giren Mehtap İhtiyar (10), akıntıya kapıldı.

Rize'de Denizde Öğrenci Boğuldu

Rize'nin Laroz mevkisinde, ailesiyle birlikte denize vakit giren Mehtap İhtiyar (10), talihsiz bir şekilde hayatını kaybetti.

Akıntıya kapılan ve kısa süre içinde suda kaybolan Mehtap İhtiyar, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve boğularak öldü.

Mehtap İhtiyar, Aktepe İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi olarak biliniyordu. Yaşanan bu üzücü olay, ailesi ve yakınları başta olmak üzere, okul camiası ve yerel topluluk üzerinde büyük bir üzüntü yarattı. Olayın ardından ilgili makamlar ve yerel topluluk, Mehtap'ın ailesine destek olmak için seferber oldu.

Mehtap İhtiyar'ın ani kaybı, onun ailesi, arkadaşları ve toplum için büyük bir kayıp olarak nitelendirildi. Ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyor, benzer olayların önlenmesi adına alınacak tedbirlerin önemine dikkat çekiyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler