Rize'de deniz bir can aldı

 Rize'nin Ardeşen İlçesinde serinlemek için Fırtına Deresi'ne giren Emre Navdar boğuldu.İlçenin Fırtına Mahallesi'nde arkadaşları ile oynadıktan sonra serinlemek için Fırtına Deresi'ne giren 12 yaşındaki Emre Navdar, bir süre sonra akıntıya kapılarak gözd

Rize'de deniz bir can aldı

 

Rize'nin Ardeşen İlçesinde serinlemek için Fırtına Deresi'ne giren Emre Navdar boğuldu.

İlçenin Fırtına Mahallesi'nde arkadaşları ile oynadıktan sonra serinlemek için Fırtına Deresi'ne giren 12 yaşındaki Emre Navdar, bir süre sonra akıntıya kapılarak gözden kayboldu. Olayı gören arkadaşları korktukları için kimseye haber vermedi. Emre'nin uzun süre eve gelmemesi üzerine endişelenen ailesi, Emre'yi oynadığı arkadaşlarına sordu. 

Arkadaşlarının olayı anlatması üzerine sivil savunma ekipleri ve rafting kulüplerine üye raftingciler Fırtına Vadisi'nde arama çalışması başlattı. Emre'nin cesedi, ekipler tarafından kaybolduğu yerden 500 metre aşağıda, dere kenarında bulundu. 

Ceset otopsi için morga kaldırıldı, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler